KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Zarządzenia Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach:

Zarządzenie Nr 4/2018 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 16.03.2018r. w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej celem przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego do Przedszkola Nr 1 w Brzezinach

Zarządzenie Nr 3/2018 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 31.01.2018r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu rekrutacji dzieci do Przedszkola Nr 1 w Brzezinach

Zarządzenie Nr 2/2018 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 05.01.2018r. w sprawie dni wolnych od pracy

Zarządzenie Nr 1/2018 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 02.01.2018r. w sprawie wprowadzenia „Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których wartość nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30.000 euro"


Zarządzenie Nr 29/2017 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 18.12.2017r. w sprawie przeprowadzenia inwentaryzacji majątku Przedszkola Nr 1 w Brzezinach

Zarządzenie Nr 28/2017 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 15.12.2017r. w sprawie Regulaminu wynagradzania pracowników administracji i obsługi Przedszkola Nr 1 w Brzezinach

Zarządzenie Nr 27/2017 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 30.11.2017r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu Rady Pedagogicznej Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 26/2017 Dyrektora Przedszkola Nr 1 w Brzezinach z dnia 30.11.2017r. w sprawie tekstu ujednoliconego statutu przedszkola.

Zarządzenie Nr 25/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 27.10.2017r. w sprawie dni wolnych od pracy.

Zarządzenie Nr 24/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 02.10.2017r. w sprawie wdrożenia Procedury udzielania pomocy psychologiczno – pedagogicznej w Przedszkolu Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 23/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 02.10.2017r. w sprawie Aneksu nr 2 do organizacji pracy na rok szkolny 2017/2018.

Zarządzenie Nr 22/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 02.10.2017r. w sprawie Planu zebrań Rady Pedagogicznej Przedszkola Nr 1 na rok szkolny 2017/2018.

Zarządzenie Nr 21/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 02.10.2017r. w sprawie Planu WDN na rok szkolny 2017/2018.

Zarządzenie Nr 20/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 02.10.2017r. w sprawie Projektu Planu Finansowego Przedszkola Nr 1 w Brzezinach na rok 2018.

Zarządzenie Nr 19/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 14.09.2017r. w sprawie Planu Pracy Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 18/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 14.09.2017r. w sprawie Planu nadzoru pedagogicznego sprawowanego przez Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach w roku szkolnym 2017/2018

Zarządzenie Nr 17/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 30.08.2017r. w sprawie ustalania sposobu wykorzystania wyników nadzoru pedagogicznego, w tym sprawowanego nad przedszkolem przez organ sprawujący nadzór pedagogiczny, w celu doskonalenia pracy przedszkola.

Zarządzenie Nr 16/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 30.08.2017r. w sprawie wprowadzenia aktualizacji Instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla budynku Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 15/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 30.08.2017r. w sprawie przydziału nauczycielom stałych prac i zajęć na rok szkolny 2017/18.

Zarządzenie Nr 14/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 30.08.2017r. w sprawie Aneksu nr 1 do organizacji pracy na rok szkolny 2017/18.

Zarządzenie Nr 13/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 30.08.2017r. w sprawie dopuszczenia do użytku w przedszkolu programu wychowania w przedszkolu i programów nauczania na rok 2017/18

Zarządzenie Nr 12/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 22.06.2017r. w sprawie powołania Komisji Kwalifikacyjnej dla nauczyciela ubiegającego się o awans na stopień nauczyciela kontraktowego.

Zarządzenie Nr 11/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 21.06.2017r. w sprawie powołania Komisji Kwalifikacyjnej dla nauczyciela ubiegającego się o awans na stopień nauczyciela kontraktowego.

Zarządzenie Nr 10/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 21.06.2017r. w sprawie powołania Komisji Kwalifikacyjnej dla nauczyciela ubiegającego się o awans na stopień nauczyciela kontraktowego.

Zarządzenie Nr 9/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 08.05.2017r. w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej Dzieci do Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 8/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 20.04.2017r. w sprawie Procedury awansu zawodowego nauczycieli Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 7/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 20.04.2017r. w sprawie Regulaminu wynagradzania pracowników administracji i obsługi Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 6/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 20.04.2017r. w sprawie wdrożenia Procedury przyznawania dodatku motywacyjnego dla nauczycieli Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 5/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 14.04.2017r. w sprawie wdrożenia Procedury nagradzania nauczycieli Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 4/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 13.04.2017r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu rekrutacji dzieci do Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 3/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 06.03.2017r. w sprawie wdrożenia Procedury oceny pracy nauczyciela Przedszkola Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 2/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 28.02.2017r. w sprawie nadania Regulaminu Kontroli Zarządczej w Przedszkolu Nr 1 w Brzezinach.

Zarządzenie Nr 1/2017 Dyrektora Przedszkola N 1 w Brzezinach z dnia 31.01.2017r. w sprawie wprowadzenia „Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których wartość nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30 000 euro”.

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole nr 1 w Brzezinach
odpowiada: Małgorzata Wyka
data: 21-03-2018
wytworzył: Małgorzata Wyka
data: 21-03-2018
data: 21-03-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 07-12-2017 - Edycja treści
  • 27-11-2017 - Edycja treści
  • 25-04-2017 - Edycja treści
  • 25-06-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 01-11-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 580